Diepvriesmaaltijd
Zoekt u geen warme tafeltje dekje gerechten, maar een lang houdbare diepvriesmaaltijd? Op tafeltjedekjemaaltijd.nl vindt u ook uitgebreide informatie over vriesverse maaltijden. Op deze pagina vertelellen wij hoe deze maaltijden worden gemaakt, wat de voordelen en nadelen zijn en welke leveranciers er zijn. Op die manier krijgt u een goed beeld bij diepvriesmaaltijden en weet u waar u zoal terecht kunt.
Wat zijn diepvriesmaaltijden?
Diepvriesmaaltijden zijn kant-en-klaar maaltijden die bereid worden met verse en pure ingrediënten. Meteen na de bereiding wordt het in grote keukens diep ingevroren. Hierdoor blijven alle belangrijke voedingswaarden en de smaak van de maaltijd optimaal behouden. Dankzij vriesvers geniet u dus thuis van een lekker en gezonde maaltijd aan huis.
Diepvriesmaaltijden leveranciers vergelijken
Er zijn verschillende leveranciers waar u diepvriesmaaltijden kunt bestellen. In de tabel hieronder vindt u enkele landelijke aanbieders. Dit zijn zowel koelverse- als vriesverse aanbieders. In de vergelijkingstabel kunt u precies zien welke leveranciers diepvriesmaaltijden beiden. Het is goed om te weten dat koelverse gerechten ook ingevroren kunnen worden en dus mogelijk aan uw wensen voldoen.
Landelijke Aanbieders | Koelvers | Vriesvers | Aantal maaltijden | Informatie |
---|---|---|---|---|
|
25 koelverse maaltijden per week | |||
|
170+ vriesverse maaltijden | |||
|
Ruim 130 vriesverse maaltijden | |||
|
150 vaste koelverse maaltijden | |||
|
Nieuw: met slimme stomer | |||
|
Meer dan 100 opties | |||
|
Ruim 100 vriesverse maaltijden |
Zijn vriesverse maaltijden voor mij geschikt?
Veel mensen twijfelen over welk type maaltijd nu het meest geschikt is voor hun individuele situatie. Vriesvers biedt verschillende voordelen ten opzichte van warm en koelvers. Hieronder sommen we de de belangrijkste voordelen en nadelen van diepvriesmaaltijden op:
- Diepvriesmaaltijden zijn relatief goedkoop
- U kunt ze maandenlang (soms tot wel 1 jaar) bewaren in de vriezer
- U kunt ze gemakkelijk in een paar minuten opwarmen in de magnetron
- Dankzij de shockfreeze methode blijven smaak en voedingswaarden behouden
- Een nadeel is dat er relatief weinig variatie in de menu’s zit